achtergrond40

Nieuws

Ondernemer worden? Bezoek de regionale Startersavond

Startersavond-beeldscherm-5b

 

Woensdagavond 21 november van 18.30 - 22.00 uur bieden regionale ondernemers en deskundigen een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor aspirant en recent gestarte ondernemers. De gratis toegankelijke regionale Startersavond vindt plaats bij Dekker Zoetermeer.

 

Meer lezen

Alle ondernemers sneller hypotheek met NHG

ondernemershypotheek

Na zzp'ers kunnen nu alle ondernemers makkelijker een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) krijgen. De NHG introduceert de Inkomensverklaring Ondernemer. Ben je minimaal één jaar als ondernemer actief? Dan kun je een hypotheek met NHG afsluiten. Voorheen moest je drie jaar actief zijn.

Meer lezen

Kick-off Ondernemersschool Zoetermeer

ondernemersschool

Uit recente cijfers van de Kamer van Koophandel blijkt dat het aantal starters in Zoetermeer vergeleken met 2017 steeg met 11% tot ruim 16.500 ondernemingen. De meeste mensen in Zoetermeer starten een eigen onderneming in de zakelijke dienstverlening, als klusbedrijven, als webwinkel en/of groothandel en in de zorg. Op 6 november gaat de Ondernemersschool Zoetermeer van start. Tijdens de kick-offbijeenkomsten wordt bekeken welke aankomende ondernemers ver genoeg zijn met hun plannen om aan de Ondernemersschool deel te nemen.

 

Meer lezen

Small Business Event 'Durf te vragen!'

smallbusiness

Ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer organiseren op 15 oktober van 17.30 – 20.15 uur de kennissessie 'Durf te vragen!', een small business event voor startende ondernemers, zzp’ers en mkb in de regio Zoetermeer.

Meer lezen

Wat houdt Zoetermeerse ondernemers bezig?

DSC08834

Op maandag 24 september jl. bracht Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer (VVD) op initiatief van en samen met ONL voor Ondernemers een bezoek aan RVOZ-voorzitter Benita van Wegen in haar onderneming De Dierenboetiek Rokkeveen. Het doel van het bezoek was om in persoonlijk contact met een ondernemer ‘op de werkvloer’ kennis te nemen van de zaken die ondernemers bezighouden en zorgen baren. Wörsdörfer zou dan zijn eigen politieke activiteiten (mede) op de opgedane kennis af kunnen gaan stemmen.

 

Meer lezen

Zomer editie 2018
NU ONLINE

MAGAZINENR40COVER