• Topslider-innovatief
  • Topslider-gesprek-1
nieuws-Ppartners

Presentation Partner

behoort tot top van Nederlands gezondste bedrijven

Presentation Partner uit Zoetermeer heeft de Graydon Financieel Award 2014 ontvangen. Dit internationale bedrijf gespecialiseerd in business en financiële informatie reikt deze award uit aan bedrijven die financieel kerngezond zijn. “Ik zie het echt als een erkenning voor al onze inspanningen,” zegt René Bos, directeur van Presentation Partner.

Om voor de Award in aanmerking te komen, heeft Graydon de gehele onderneming financieel doorgelicht. Graydon kijkt daarbij niet alleen naar hoe de geldstromen binnen een onderneming lopen maar ook of het bedrijf wel  kredietwaardig is en tijdig aan zijn verplichtingen voldoet. Het uiteindelijke oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

Overigens voldoet slechts  3% van de bedrijven in Nederland aan de gestelde criteria. “Graydon hanteert strenge selectiecriteria. Dat geeft de award wel extra waarde,” benadrukt Bos. Want het betekent immers dat met het ontvangen van de Graydon Award Presentation Partner tot de top van financieel gezonde bedrijven in de branche behoort. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken en kunnen rekenen dat de projecten afgerond worden.

Presentation Partner bestaat dit jaar 25 jaar. In de afgelopen jaren is Presentation Partner uitgegroeid van een productspecialist op het gebied van Beeld, Geluid en  ICT oplossingen tot een partner die adviseert, projecten begeleidt en deze turn-key oplevert. Het Zoetermeerse bedrijf levert en installeert audio visuele producten variërend van beamers, touchdisplays en videoconference-installaties tot complete ontruiming- geluids- installaties, gebouwbeheersystemen en video walls.