• Topslider-innovatief
  • Topslider-gesprek-1
news TERRA ART

RVOZ-bijeenkomst

bij Terra Art-expositie

Op maandag 10 november a.s. vindt bij TERRA ART PROJECTS de RVOZ 3.0 themabijeenkomst plaats. Het thema is 'Creëren van duurzamen klantrelaties'. De bijeenkomst wordt gehouden bij de expositie KERA-MIX '14 in het Stadshart, Warande 40, 2711 HZ Zoetermeer.

Over het thema van deze bijeenkomst 'Creëren van duurzame klantrelaties' zal Désirée Struijk een presentatie verzorgen. Sinds 1994 is Désirée Struijk directeur van Senta multisensory concepting, een adviesbureau dat bedrijven helpt groeien met winstgevende en duurzame klantrelaties. Désirée Struijk werkte concepten uit voor Unilever, Sara Lee, Philips, Beiersdorf, Neckermann.com, ING en vele andere grote bedrijven. Ze doet zintuiglijk trendonderzoek en creatieve sessies voor grote merken, waaronder KLM, Prénatal en Rabobank.

Tijdens de bijeenkomst zal ook Remko de Jong, portefeuillemanager Sociaal Domein en programmamanager Binnenstad Gemeente Zoetermeer, de visie van de gemeente toelichten op het Stadshart en de aanwezigen inzicht geven in de grootse plannen die de gemeente heeft met het Stadshart.

Aan het einde van de bijeenkomst vindt een netwerkborrel plaats.

TERRA ART PROJECTS

Professioneel, vernieuwend en initiatiefrijk, dat zijn de begrippen die Stichting Terra Art Projects kenmerken. TERRA is een onafhankelijke, lokale kunstorganisatie met als doel de professionele hedendaagse kunst in Zoetermeer toegankelijk en zichtbaar te maken. Dit doet TERRA door het organiseren van exposities, evenementen en kunstprojecten en door het leggen van contacten met burgers en met het bedrijfsleven. Voor meer informatie zie www.terra-artprojects.com

Ga voor de volledige uitnodiging voor de RVOZ-bijeenkomst naar www.rvoz.nl (zie linker kolom: Bijeenkomsten)